Första skoldagen

Hej!

Första skoldagen är nu avklarad och vi misstänker att både vuxna och elever är helt slut! Det var roligt att träffa alla igen och samtidigt väldigt spännande att få börja årskurs 1!

Dagen bjöd på mycket information och även mycket lek. Det var ju längesedan vi träffades allihopa!

Veckans fokus kommer mest bli att lära känna varandra i 1B där vi välkomnar nya elever och lärare till Hovshagaskolan! Vi kommer även jobba mycket med klassregler, ansvar, nya rutiner, svenska och matematik.

Imorgon, tisdag (22/8) är det bibliotek för 1B. 1A går till biblioteket nästa vecka. Alltså går 1a ojämna veckor och 1b jämna veckor.

onsdag (23/8) är det dags för första gympalektionen! Blå grupp börjar direkt kl 8 och ska därför komma ombytta till gympasalen. Röda gruppen samlas i klassrummet för att sedan bytas av och även dem ha gympa.

fredag (25/8) är det röd grupp som börjar med gympa och samma gäller för dem. Likaså för den blå gruppen som samlas i klassrummet för att sedan bytas av.

Hur vet jag vilken grupp mitt barn tillhör? Jo, alla barn har fått med en mapp hem i väskan. Blå mapp = blå grupp, röd mapp = röd grupp.

Nu hoppas vi på att alla sover gott och är taggade för den första skolveckan i årskurs 1! Det är alla vi vuxna i alla fall!

Ta hand om er!

Klass 1a & 1b

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *