v. 12

Hej på er allihop!

Under veckan har vi många som varit sjuka! Även Eva har dragit på sig en rejäl influensa. Viktigt att alla tvättar sina händer ofta för att undvika smittorisken! Prata gärna hemma hur man hostar och nyser. 1a har övat på att man nyser/hostar i armvecket och inte i händerna eller rätt ut!

I svenska har vi jobbat på i Vips, skrivit berättelser och 1A har fått prova på ett nytt läromedel som heter Prima.

I matematiken har vi jobbat på som vanligt.

I No har vi arbetat med fjällräven, intressant med ett utrotningshotat djur! Vi får se vilket djur vi får lära oss om nästa vecka!

I torsdags fick de som ville tävla i hur många decimaler i PI de kunde komma ihåg! Väldigt bra kämpat alla elever i årskurs 1! Det var ca 60 elever på skolan som samlades i matsalen för att tävla och de var så duktiga! Vi är mäkta imponerade!

1b har haft vikarie hela veckan, vilket har varit lite rörigt men det har över lag gått bra. Men vi vill att även ni föräldrar pratar med barnen om att det som vikarien säger väger precis lika tungt som ordinarie personal. Det är jätteviktigt!

Som ni kanske har märkt är det ingen läsläxa till på tisdag, det är den förvirrade Isabella som skrivit tokigt i bloggen att vi skulle gått igenom ny läsläxa i måndags (ber om ursäkt). Men det är ändå viktigt att barnen får läsa för er. Använd er av böckerna de har lånat på biblioteket och barnen kommer få berätta något om en bok de läst under veckan. Ni kommer få en ny läsläxa på måndag som är till efter lovet.

_____________________________________________

1a

måndag: Genomgång av ny läsläxa. Ta med något till grupptimmen som du vill berätta om för din grupp.

onsdag: Idrott, blåa gruppen kommer ombytta

fredag: Idrott, röda gruppen kommer ombytta

_____________________________________________

1B

måndag: Genomgång av ny läsläxa.

onsdag: Idrott, röda gruppen kommer ombytta

fredag: Idrott, blåa gruppen kommer ombytta

______________________________________________

Övrigt:

PÅSKLOV v. 13!

Trevlig helg önskar vi i 1a & 1b

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *