Slut för terminen

Hej alla glada och sommartrötta!

Nu är vi inne på sista, sista veckan för årskurs 1. Vilket år vi har haft tillsammans! Vi har lärt oss massor med saker. Till exempel att säga ”hitta kommutativa paren-leken” så snabbt vi kan, hur man är en bra kompis, ta ansvar, hålla reda på fröken och hennes saker, komma i tid, lyssna och vara respektfull mot kompisar och vuxna. Vi har också hunnit med en hel del matematik och svenska. Grej of the day, NO, teknik och SO. Vi kan nu säga ”hello how are you” och presentera oss, lärt oss färger och att räkna på engelska. Vi har klippt och klistrat och skapat fantastiska saker tillsammans. Byggt kojor och använt våra kroppar i skogen. Men framför allt har vi lärt oss mycket om oss själva.

Inför skolavslutningen nu på fredag samlas vi absolut senast kl 7.30 för då går vi tillsammans (år F-3) till Mariakyrkan. Föräldrar går sist i tåget. Väldigt viktigt att ni kommer i tid då vi går 7.30. Kom gärna 7.25. 

Efter skolavslutningen har vi en egen liten avslutning i klassrummet. Ni föräldrar får väldigt gärna vänta utanför klassrummet så vi i klasserna kan förbereda vår avslutning för er. Efter avslutningen blir det diplomutdelning och fika för den som vill. Klassföräldrarna i båda klasserna kommer bjuda på något gott samt dryck till alla som kommer. I klassrummet är självklart både föräldrar och syskon välkomna. Det kommer bli trångt och varmt men vi får göra det bästa av situationen. Efter fikat är det fritt fram att åka hem/gå till fritids. Men vi vuxna vill väldigt gärna säga hej då till era barn och önska dem en fin sommar!

Stort, stort tack för det här läsåret. Nu behöver vi nog alla vila upp oss och ladda om inför ett nytt lärorikt läsår i årskurs 2. Vi ser fram emot att träffas igen den 20 augusti kl 8.00 i våra vanliga klassrum.

Ta hand om varandra och än en gång ett stort tack!

Isabella och Eva

 

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *