v. 2

Hej mitt i julstressen!

Sista veckan är nu slut och vi vill tacka det allra hjärtligaste för tomtefesten och för dropin-fikat i veckan! Mycket, mycket trevligt! Tack för presenterna!

Vi vill också tacka Laura i 2A för hennes tid i klassen. Nu ska hon ta sig an nya utmaningar inom äldreomsorgen. Vi önskar henne all lycka till och vi kommer sakna henne! Carl Björksund som jobbar i årskurs 1 kommer nu ha hand om eleverna under grupptimmarna och på fritids. Välkommen till 2A!

Nästa termin kommer vi byta idrottstid med varandra. 2A kommer ha idrott mån/torsdag kl 12.10-12.50 och har sista lektionen i klassrummet, och 2B har idrott sista lektionen dessa dagar kl 12.50-13.30.

Slöjden sätter igång igen v. 2. Då byter vi slöjdform klasserna emellan. 2A har textilslöjd och 2B har trä- och metallslöjd. De blå grupperna börjar.

Glöm inte bort att läsa under jullovet så vi inte tappar både hastighet och ordförståelse.

2A: Nya uppgifter kommer finnas i Bingel from Julafton 24/12. Dessa gör man bara om man vill. Ni har fått mail om detta.

Vi börjar vårterminen den 8/1-2019 igen kl 8.00.

Vi vill tacka er elever och er föräldrar för denna terminen. Riktigt bra jobbat. Nu vilar vi upp oss under lovet så kör vi så det ryker nästa termin!

Ha en riktigt god jul och ett gott nytt år!

Stor kram 2A och 2B

 

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *