v. 41

Hej!

I veckan har vi jobbat med lång/kort vokal och dubbelteckning, subtraktion/addition med uppställning och problemlösning. I SO har 3A börjat med stenåldern och lite programmering i teknik/matematiken. 3B arbetar med bronsåldern och extra fokus på läsförståelse.

Info om läsläxan:

Du läser endast det kapitel som är i läxa. Läs minst 10 minuter varje dag och läs gärna  kapitlet du har i läxa flera gånger för att då ökar läsflyt och läshastighet. Framöver kommer även en form av läsprotokoll där ni vårdnadshavare ska skriva på när ni läst läxan. Läs gärna kapitlet högt för ditt barn först. Läsläxan är alltid till torsdagar om inget annat anges.

Info om nationella proven:

https://www.skolverket.se/undervisning/grundskolan/nationella-prov-i-grundskolan/provdatum-i-grundskolan

Ni kommer alltså inte att bli beviljade ledighet under perioden 9 mars-15 maj 2020 då vi under denna period kommer genomföra proven.

______________________________________________

3A

Måndag: Idrott, ta med handduk.

Tisdag: Simning för lila grupp. Bussen går 10.10 och eleverna samlas vid grinden vid linbanan. OBS! Är man inte i tid eller saknar badkläder åker bussen utan eleven.

Onsdag: Idrott, ta med handduk. Bibliotek orange grupp.

Torsdag: Läsläxa kapitel 1.

Fredag: Engelska glosor

_____________________________________________

3B

Måndag: Idrott, ta med handduk.

Tisdag: Simning för orange grupp. Bussen går 10.10 och eleverna samlas vid grinden vid linbanan. OBS! Är man inte i tid eller saknar badkläder åker bussen utan eleven.

Onsdag: Idrott, ta med handduk.

Torsdag: Bibliotek för rosa grupp efter lunch. Läsläxa kapitel 1.

Fredag:  Skriftligt glosförhör i engelska

_____________________________________________

Övrigt:

Till 3A: taket ska sänkas i klassrummet from onsdagen den 16/10 så vi kommer ha undervisning både utomhus och på fritids stjärnan. Ta med en kasse för att kunna ha alla läromedel där under denna vecka.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *